Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: eloy Songtekst: the dance in doubt and fear

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: eloy - the dance in doubt and fear ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the dance in doubt and fear? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van eloy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van eloy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the dance in doubt and fear .

Origineel

Could satan fear surprise my fear so come here you are ? to me please trust in me my dear take your time come aside to bring light I lose my time I'll dissappear with daylight A tiny gate that ? in the wall what kind of voice whay kind of ? that pass into my hollow ? my heavy ? I have to leave this ? have to follow my inner course

 

Vertaling

Zou satan angst mijn angst kunnen verrassen dus kom hier jij bent ? voor mij alsjeblieft vertrouw op mij mijn liefste neem je tijd kom opzij om licht te brengen Ik verlies mijn tijd ik zal verdwijnen met het daglicht Een kleine poort in de muur. ? welk soort stem ? welk soort ? ? die passeren in mijn hol ? mijn zware ? ? Ik heb om dit te verlaten ? Ik moet mijn innerlijke koers volgen.