Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: eloy Songtekst: the sun song

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: eloy - the sun song ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the sun song? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van eloy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van eloy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the sun song .

Origineel

your lily white skin did bleach the sky but don't grow bigger then and dry your lovliness destroyed my fear when once your ? lips caress my ear that was a time when I felt free no dissappointing sights I see my mind is blind I'm filled with fear instead of all you instead of warm ?

 

Vertaling

je lelieblanke huid deed de hemel verbleken maar werd toen niet groter en droog jouw lieflijkheid vernietigde mijn angst toen eens je ? lippen mijn oor streelden dat was een tijd dat ik me vrij voelde geen teleurstellende dingen die ik zie mijn geest is blind ik ben gevuld met angst in plaats van al jou in plaats van warm ?