Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: elton john Songtekst: i've been loving you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: elton john - i've been loving you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i've been loving you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van elton john! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van elton john en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i've been loving you .

Origineel

I didn't mean to hurt you. You know it's just my way. Those things that I said yesterday. Were things I shouldn't say. Although you're blue. Just one thing I want you to do. Just forget all those things. That I said about you. 'Cause I've been loving you baby. Loving you baby for a long time. And if you go away. I just won't know what to do. Yes I've been loving you baby. Loving you baby for a long time. And you know in your heart. That I'll always worship you. I couldn't bear to see you go. Oh no no no no. So don't you feel sad. It's not the thing to do. Because I worry. If I know you're feeling blue. Please put your tears away. So nobody can see. 'Cause the last thing I want. Is for you to cry over me

 

Vertaling

Ik wilde je niet kwetsen. Je weet dat het gewoon mijn manier is. Die dingen die ik gisteren zei. Waren dingen die ik niet moest zeggen. Hoewel je blauw bent. Er is maar één ding dat ik wil dat je doet. Vergeet gewoon al die dingen. Die ik over je gezegd heb. Want ik heb van je gehouden, schatje. Ik hou al heel lang van je, schatje. En als je weggaat. Dan weet ik niet wat ik moet doen. Ja, ik heb van je gehouden, schatje. Ik hou al heel lang van je, schatje. En je weet in je hart. Dat ik je altijd zal aanbidden. Ik kan het niet verdragen om je te zien gaan. Oh nee nee nee nee. Dus voel je niet verdrietig. Het is niet het ding om te doen. Omdat ik me zorgen maak. Als ik weet dat je je verdrietig voelt. Stop alsjeblieft je tranen weg. Zodat niemand het kan zien. Want het laatste wat ik wil. is dat je om me huilt