Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: elton john Songtekst: rock and roll madonna

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: elton john - rock and roll madonna ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van rock and roll madonna? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van elton john! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van elton john en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals rock and roll madonna .

Origineel

Music by Elton John. Lyrics by Bernie Taupin. Released as a UK single in June, 1970. If anyone should see me making it down the highway. Breaking all the laws of the land. Well don't you try to stop me. I'm going her way. And that's the way I'm sure she had it planned. Well that's my Rock-and-roll Madonna. She's always been a lady of the road. Well everybody wants her. But no one ever gets her. Well the freeway is the only way she knows. . Well if she would only slow down for a short time. I'd get to know her just before she leaves. But she's got some fascination for that two wheel combination. And I swear it's going to be the death of me.

 

Vertaling

Muziek van Elton John. Tekst van Bernie Taupin. Uitgebracht als UK single in juni 1970. Als iemand me ziet rijden op de snelweg. Alle wetten van het land overtredend. Nou probeer me dan niet te stoppen. Ik ga haar kant op. En dat is de manier waarop ik zeker weet dat ze het gepland had. Nou, dat is mijn Rock-and-roll Madonna. Ze is altijd al een dame van de weg geweest. Nou, iedereen wil haar. Maar niemand krijgt haar ooit. Nou, de snelweg is de enige weg die ze kent. . Als ze maar even langzamer zou rijden. Ik zou haar leren kennen net voor ze vertrekt. Maar ze heeft een fascinatie voor die tweewieler combinatie. En ik zweer dat het mijn dood wordt.