Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: elton john Songtekst: teardrops

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: elton john - teardrops ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van teardrops? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van elton john! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van elton john en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals teardrops .

Origineel

Whenever i hear good-byes, remind me baby of you. I break down and cry, next time i'll be true, yeah. Fever for lost romance, remind me baby of you. i took a crazy chance and next time i'll be true, i'll be true, i'll be true. Footsteps on the dancefloor, remind me baby of you. Teardrops in my eyes, next time i'll be true, yeah. Whispers in the powder room, she cries on every tune, every tune, every tune. And the music dont feel like it did when i felt it with you. Nothing that i do or feel ever feels like i felt it with you. When im dancing round, remind me baby of you. I really let you down, next time i'll be true yeah. I took a crazy chance, she cries on every tune, every tune, every tune. Footsteps on the dancefloor, remind me baby of you. Teardrops in my eyes, next time i'll be true yeah. Whispers in the powder room, she cries on every tune, every tune, every tune. And the music dont feel like it did when i felt it with you. Nothing that i do or feel ever feels like i felt it with you. Hurting deep inside, she cries on every tune. I break down and cry, she cries on every tune, every tune, every tune. Footsteps on the dancefloor remind me baby of you. Teardrops in my eyes, next time i'll be true yeah. Whispers in the powder room, she cries on every tune, every tune, every tune. And the music dont feel like it did (no, no) when i felt it with you (no, no). Nothing that i do or feel ever feels (never feels) like i felt it with you (no, no). And the music dont feel like it did (no, no) when i felt it with you. Nothing that i do or feel ever feels like i felt it with you (woahhh, woahh, woahhh, woooooahhhh). Fever for lost romance,. i took a crazy chance,. lovers holding hand. remind me baby of you,. next time, i'll be true (fade)

 

Vertaling

Telkens als ik vaarwel hoor, herinner je me baby aan jou. Ik breek en huil, de volgende keer zal ik trouw zijn, ja. Fever for lost romance, remind me baby of you. I took a crazy chance and next time i'll be true, i'll be true, i'll be true. Footsteps on the dancefloor, remind me baby of you. Tranen in mijn ogen, de volgende keer zal ik trouw zijn, ja. Whispers in the powder room, she cries on every tune, every tune, every tune. En de muziek voelt niet zoals toen ik het bij jou voelde. Niets wat ik doe of voel voelt ooit zoals ik het voelde met jou. Als ik rond dans, herinner me dan aan jou. I really let you down, next time I'll be true yeah. I took a crazy chance, she cries on every tune, every tune, every tune. Footsteps on the dancefloor, remind me baby of you. Teardrops in my eyes, next time I'll be true yeah. Whispers in the powder room, she cries on every tune, every tune, every tune. En de muziek voelt niet zoals toen ik het voelde met jou. Niets wat ik doe of voel voelt ooit zoals ik het voelde met jou. Diep van binnen gekwetst, huilt ze bij elk liedje. Ik ga kapot en huil, zij huilt op elk liedje, elk liedje, elk liedje. Voetstappen op de dansvloer doen me aan jou denken. Tranen in mijn ogen, de volgende keer zal ik eerlijk zijn, ja. Whispers in the powder room, she cries on every tune, every tune, every tune. En de muziek voelt niet zoals het voelde toen ik het met jou voelde. Niets wat ik doe of voel voelt ooit (nooit voelt) zoals ik het voelde met jou (nee, nee). En de muziek voelt niet zoals het deed (nee, nee) toen ik het voelde met jou. Niets wat ik doe of voel voelt ooit zoals ik het met jou voelde (woahhh, woahh, woahhh, woooooahhhh). Fever for lost romance,. i took a crazy chance,. lovers holding hand. remind me baby of you,. next time, I'll be true (fade)