Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: elton john Songtekst: true love (feat. kiki dee)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: elton john - true love (feat. kiki dee) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van true love (feat. kiki dee)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van elton john! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van elton john en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals true love (feat. kiki dee) .

Origineel

Suntanned, windblown Honeymooners at last alone Feeling far above par Oh, how lucky we are While I give to you and you give to me True love, true love So on and on it will always be True love, true love For you and I have a guardian angel On high, with nothing to do But to give to you as you give to me Love forever, true Love forever, true For you and I have a guardian angel On high, with nothing to do But to give to you as you give to me Love forever, true Love forever, true Give me more true love Oh yeah True love, true love Gotta give me your true love Oh yeah True love, true love For you and I have a guardian angel On high, with nothing to do But to give to you as you give to me Love forever, true Love forever, true Love forever, true love

 

Vertaling

Zongebruind, verwaaid Honeymooners eindelijk alleen Feeling far above par Oh, wat hebben we geluk Terwijl ik aan jou geef en jij aan mij Ware liefde, ware liefde Zo door en door zal het altijd zijn Ware liefde, ware liefde Want jij en ik hebben een beschermengel Op de hoogte, met niets te doen dan aan jou te geven zoals jij aan mij geeft Liefde voor altijd, echt Liefde voor altijd, waar Want jij en ik hebben een beschermengel Op de hoogte, met niets te doen maar jou te geven zoals jij mij geeft Liefde voor altijd, waar Liefde voor altijd, waar Geef me meer ware liefde Oh yeah Ware liefde, ware liefde Geef me je ware liefde Oh yeah Ware liefde, ware liefde Want jij en ik hebben een beschermengel Op de hoogte, met niets te doen maar aan jou te geven zoals jij aan mij geeft Liefde voor altijd, waar Liefde voor altijd, waar Liefde voor altijd, ware liefde