Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: elvin jones Songtekst: everything happens to me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: elvin jones - everything happens to me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van everything happens to me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van elvin jones! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van elvin jones en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals everything happens to me .

Origineel

Black cats creep across my path Until I'm almost mad I must have 'roused the devil's wrath Cause all my luck is bad I make a date for golf and you can bet your life it rains I try to give a party and the guy upstairs complains I guess I'll go through life Just catchin' colds and missin' trains Everything happens to me I never miss a thing I've had the measles and the mumps And every time I play an ace My partner always trumps Guess I'm just a fool who never looks before he jumps Everything happens to me At first my heart thought you could break this jinx for me That love would turn the trick to end despair But know I just can't fool this head that thinks for me I've mortgaged all my castles in the air I've telegraphed and phoned I send an "Airmail Special" too Your answer was "Goodbye" And there was even postage due I fell in love just once And then it had to be with you Everything happens to me

 

Vertaling

Zwarte katten kruipen over mijn pad Tot ik bijna gek ben Ik moet de toorn van de duivel hebben opgewekt Want al mijn geluk is slecht Ik maak een afspraak voor golf en je kunt je leven erop verwedden dat het regent Ik probeer een feestje te geven en de man boven klaagt Ik denk dat ik door het leven ga Alleen maar verkouden en treinen missen Alles overkomt me Ik mis nooit iets Ik heb de mazelen en de bof gehad En elke keer als ik een aas speel Is mijn partner altijd troef Ik denk dat ik gewoon een dwaas ben die nooit kijkt voordat hij springt Alles overkomt me Eerst dacht mijn hart dat jij deze vloek voor mij kon breken Dat liefde de truc zou omdraaien om wanhoop te beëindigen Maar ik weet dat ik dit hoofd dat voor mij denkt niet voor de gek kan houden Ik heb al mijn kastelen in de lucht gehypothekeerd Ik heb getelegrafeerd en gebeld Ik stuurde ook een 'Luchtpost Speciaal Je antwoord was "Tot ziens" En er was zelfs porto verschuldigd Ik werd maar één keer verliefd En toen moest het op jou zijn Alles overkomt me