Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: elvis costello Songtekst: baby it's you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: elvis costello - baby it's you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van baby it's you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van elvis costello! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van elvis costello en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals baby it's you .

Origineel

(Sha, la, la, la...) It's not the way you look that touched my heart. It's not the way you kissed me, baby, that tears me apart. Many, many nights I tried. I sit alone at home and I cried over you. What can I do? I can't help myself, cause baby, it's you. You should hear the things they say about you. They say you're never, ever, ever, ever gonna be true. Oh. I don't listen to a word they say. I'm gonna love you any old way. What can I do? It's true. I can't help myself, cause baby, it's you. I don't listen to a word they say. I'm gonna love you any old way. What can I do? It's true. I can't help myself, cause baby, it's you. Baby, it's you.

 

Vertaling

(Sha, la, la, la...) Het is niet de manier waarop je kijkt dat mijn hart raakt. Het is niet de manier waarop je me kuste, baby, dat me verscheurt. Vele, vele nachten heb ik geprobeerd. Ik zit alleen thuis en ik heb om je gehuild. Wat kan ik doen? Ik kan mezelf niet helpen, want schat, jij bent het. Je zou de dingen moeten horen die ze over je zeggen. Ze zeggen dat je nooit, nooit, ooit, ooit waar zult zijn. Oh. Ik luister naar geen woord van wat ze zeggen. Ik ga van je houden op elke oude manier. Wat kan ik doen? Het is waar. Ik kan het niet helpen, want baby, jij bent het. Ik luister niet naar wat ze zeggen. Ik ga van je houden op elke oude manier. Wat kan ik doen? Het is waar. Ik kan mezelf niet helpen, want baby, jij bent het. Schatje, jij bent het.