Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: elvis costello Songtekst: goon squad

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: elvis costello - goon squad ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van goon squad? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van elvis costello! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van elvis costello en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals goon squad .

Origineel

Mother, Father, I'm here in the zoo I can't come home 'cause I've grown up too soon I got my sentence I got my command They said they'd make me major if I met all their demands I could be a corp'ral into corp'ral punishment Or the gen'ral manager of a large establishment They pat some good boys on the back and put some to the rod But I never thought they'd put me in the Goon squad They've come to look you over and they're giving you the eye Goon squad They want you to come out to play You'd better say goodbye Some grow just like their dads And some grow up too tall Some go drinking with the lads Some are no fun at all And you must find the proper place For everything you see But you'll never get to make a lampshade out of me I could join a chain of males or be the missing link Looking for a lucky girl to put me in the pink They pat some good boys on the back and put some to the rod But I never thought they'd put me in the Good squad... Mother, Father, I'm doing so well I'm making such progress now that you can hardly tell I fit in a little dedication With one eye on the clock They caught you under medication You could be in for a shock Thinking up the alibis that ev'ryone's forgotten Just another mummy's boy gone to rotten They pat some good boys on the back and put some to the rod But I never thought they'd put me in the Goon squad...

 

Vertaling

Moeder, vader, ik ben hier in de dierentuin Ik kan niet naar huis komen, want ik ben te snel volwassen geworden Ik heb mijn straf gekregen Ik heb mijn bevel Ze zeiden dat ze me majoor zouden maken als ik aan al hun eisen zou voldoen Ik zou een korp'ral in korp'ral straf kunnen zijn Of de geniale manager van een groot etablissement Ze klopten sommige goede jongens op de rug en legden sommige aan de roede Maar ik had nooit gedacht dat ze me in het Goon Squad Ze zijn gekomen om je te bekijken en ze geven je een oogje Goon squad Ze willen dat je naar buiten komt om te spelen. Je kunt maar beter afscheid nemen. Sommige groeien net als hun vaders En sommigen worden te groot Sommigen gaan drinken met de jongens Sommigen zijn helemaal niet leuk En je moet de juiste plaats vinden Voor alles wat je ziet Maar je zult nooit een lampenkap van mij kunnen maken Ik kan me aansluiten bij een keten van mannen of de ontbrekende schakel zijn Op zoek naar een gelukkig meisje om me in het roze te zetten Ze kloppen sommige goede jongens op de rug en zetten sommige aan de stang Maar ik had nooit gedacht dat ze me in het Goed team... Moeder, vader, ik doe het zo goed Ik maak nu zo'n vooruitgang dat je het bijna niet kunt zien Ik pas in een kleine toewijding Met één oog op de klok Ze hebben je betrapt op medicatie. Je zou een schok kunnen krijgen De alibi's bedenken die iedereen is vergeten Gewoon weer een moederskindje dat naar de klote is Ze geven sommige goede jongens een schouderklopje en zetten sommige aan de stang But I never thought they'd put me in the Goon Squad...