Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: elvis costello Songtekst: hand in hand

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: elvis costello - hand in hand ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hand in hand? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van elvis costello! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van elvis costello en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hand in hand .

Origineel

No, don't ask me to apologize I won't ask you to forgive me If I'm gonna go down, you're gonna come with me You say, "Why don't you be a man about it Like they do in the grown-up movies?" But when it comes to the other way around, you say You just want to use me Oh, you and you wonder whether It's gonna be syndicated You sit with your knees together All the time your breath is bated (Hand in hand) no, don't ask me to apologize I won't ask you to forgive me If I'm gonna go down, you're gonna come with me Don't you know I got the bully boys out Changing someone's facial design Sitting with my toy room lout Polishing my precious china Don't you know I'm an animal? But don't you know I can't stand up steady? But you can't show me any kind of hell that I don't know already (Hand in hand) no, don't ask me to apologize I won't ask you to forgive me If I'm gonna go down, you're gonna come with me Hand in hand, hand in hand Hand in hand Hand in hand, hand in hand, hand in hand Hand in hand, hand in hand, hand in hand Hand in hand, hand in hand, hand in hand Hand in hand, hand in hand, hand in hand

 

Vertaling

Nee, vraag me niet om me te verontschuldigen Ik zal je niet vragen om me te vergeven Als ik ten onder ga, ga jij met me mee Jij zegt, "Waarom doe je niet als een man zoals ze doen in de volwassen films?" Maar als het andersom is, zeg je Je wilt me alleen maar gebruiken Oh, jij en jij vragen je af of Het wordt uitgezonden. Je zit met je knieën tegen elkaar Al de tijd dat je adem stokt (Hand in hand) nee, vraag me niet om me te verontschuldigen Ik zal je niet vragen om me te vergeven Als ik ten onder ga, ga jij met me mee Don't you know I got the bully boys out Iemands gezichtsontwerp veranderend Zitten met mijn speelgoed kamer hufter Mijn kostbare porselein oppoetsen Weet je niet dat ik een beest ben? Maar weet je niet dat ik niet rechtop kan staan? Maar je kunt me geen hel laten zien die ik al niet ken. Nee, vraag me niet om me te verontschuldigen. Ik zal je niet vragen om me te vergeven Als ik ten onder ga, ga jij met me mee Hand in hand, hand in hand Hand in hand Hand in hand, hand in hand, hand in hand Hand in hand, hand in hand, hand in hand Hand in hand, hand in hand, hand in hand Hand in hand, hand in hand, hand in hand