Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: elvis costello Songtekst: i can’t stand up for falling down

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: elvis costello - i can’t stand up for falling down ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i can’t stand up for falling down? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van elvis costello! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van elvis costello en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i can’t stand up for falling down .

Origineel

[Verse 1] I'm the living result I'm a man who's been hurt a little too much And I've tasted the bitterness of my own tears Sadness is all my lonely heart can feel [Chorus] I can't stand up for falling down I can't stand up for falling down [Verse 2] Simple though love is Still it confused me Why I'm not loved the way I should be Now I've lived with heartaches And I've roomed with fear I've dealt with despair And I've wrestled with tears [Chorus] I can't stand up for falling down I can't stand up for falling down [Bridge] The vow that we made You broke it in two But that don't stop me from loving you [Chorus] I can't stand up for falling down I can't stand up for falling down

 

Vertaling

[Verse 1] I'm the living result Ik ben een man die een beetje te veel gekwetst is En ik heb de bitterheid van mijn eigen tranen geproefd Droefheid is alles wat mijn eenzame hart kan voelen [refrein] I can't stand up for falling down I can't stand up for falling down [Vers 2] Hoe simpel liefde ook is Still it confused me Why I'm not loved the way I should be Nu heb ik geleefd met hartzeer And I've roomed with fear Ik heb met wanhoop te maken gehad En ik heb geworsteld met tranen [refrein] I can't stand up for falling down I can't stand up for falling down [Brug] De belofte die we maakten You broke it in two But that don't stop me of loving you [Chorus] I can't stand up for falling down I can't stand up for falling down