Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: elvis costello Songtekst: i hear a melody (demo)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: elvis costello - i hear a melody (demo) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i hear a melody (demo)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van elvis costello! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van elvis costello en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i hear a melody (demo) .

Origineel

It's easy to do, it's not so easy to say I was talking to you when you took my tongue away I hear a melody and I feel so ashamed I got nothing you'd need and you're so hard to blame I hear a melody, I hear a melody I hear a melody and you're so hard to blame You will never work out I know that's easy to see So the way that I want you to stay is hidden in me You'll never know the fool I'm feeling tonight But it's best that you never know 'cause I know it's not right I hear a melody, I hear a melody I hear a melody and I know it's not right I hear a melody, I hear a melody I hear a melody and I know it's not right

 

Vertaling

Het is makkelijk om te doen, het is niet zo makkelijk om te zeggen Ik praatte tegen je toen je mijn tong wegnam Ik hoor een melodie en ik schaam me zo Ik heb niets wat jij nodig hebt en je bent zo moeilijk te beschuldigen Ik hoor een melodie, ik hoor een melodie Ik hoor een melodie en je bent zo moeilijk te beschuldigen Het zal nooit wat worden met jou ik weet dat dat makkelijk te zien is Dus de manier waarop ik wil dat je blijft is verborgen in mij Je zult nooit weten hoe gek ik me vanavond voel Maar het is beter dat je het nooit weet, want ik weet dat het niet goed is Ik hoor een melodie, ik hoor een melodie Ik hoor een melodie en ik weet dat het niet goed is Ik hoor een melodie, ik hoor een melodie I hear a melody and I know it's not right