Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: elvis costello Songtekst: let me tell you about her

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: elvis costello - let me tell you about her ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van let me tell you about her? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van elvis costello! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van elvis costello en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals let me tell you about her .

Origineel

I wasn't very indiscreet and yet That is a notion that I might as well forget Friends look at me these days with fond surprise But when I start to speak they roll their eyes Let me tell you about her Hush now, I've said too much There's something indescribable I can't quite catch Let me tell you about her The way that she makes me feel Then draw a curtain on this scene I shan't reveal Some things are too personal Too intimate to spill And gentlemen don't speak of them And this one never will I wasn't very conversational Accept to say that, "You're sensational" Friends now regard me with indulgent smiles But when I start to sing they run for miles Let me tell you about her Hush now, I've said too much There's something indescribable I can't quite catch Let me tell you about her The way that she makes me feel Then draw a curtain on this scene I shan't reveal

 

Vertaling

Ik was niet erg indiscreet en toch Dat is een idee dat ik net zo goed kan vergeten. Vrienden kijken me tegenwoordig met verbazing aan maar als ik begin te praten rollen ze met hun ogen Laat me je over haar vertellen Stil nu, ik heb al te veel gezegd Er is iets onbeschrijflijks dat ik niet kan vatten Laat me je over haar vertellen De manier waarop ze me laat voelen Trek dan een gordijn over deze scène die ik niet zal onthullen Sommige dingen zijn te persoonlijk Te intiem om te vertellen En heren spreken er niet over En deze zal dat nooit doen Ik was niet erg spraakzaam Accepteer om te zeggen dat, "Je bent sensationeel" Vrienden bekijken me nu met een toegeeflijke glimlach Maar als ik begin te zingen rennen ze mijlenver weg Laat me je over haar vertellen Stil nu, ik heb te veel gezegd Er is iets onbeschrijflijks dat ik niet helemaal kan vatten Laat me je over haar vertellen De manier waarop ze me laat voelen Trek dan een gordijn over deze scène die ik niet zal onthullen