Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: elvis costello Songtekst: lip service [1977] [live at the nashville rooms]

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: elvis costello - lip service [1977] [live at the nashville rooms] ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lip service [1977] [live at the nashville rooms]? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van elvis costello! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van elvis costello en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lip service [1977] [live at the nashville rooms] .

Origineel

You left the motor running But I know you're so attractive Getting in some sharp practice You better not do anything reckless But everybody is going through the motions Everybody is going through the motions Are you really only going through the motions? Lip service is all you'll ever get from me Lip service is all you'll ever get from me Lip service is all you'll ever get from me But if you change your mind, you can send it in a letter to me Don't make any sudden movements These are dangerous amusements When did you become so choosy? Don't act like you're above me Just look at your shoes But everybody is going through the motions Everybody is going through the motions Are you really only going through the motions? Lip service is all you'll ever get from me Lip service is all you'll ever get from me Lip service is all you'll ever get from me But if you change your mind, you can send it in a letter to me But if you change your mind, you can send it in a letter to me But if you change your mind, you can send a little letter to me

 

Vertaling

Je liet de motor draaien Maar ik weet dat je zo aantrekkelijk bent Je krijgt wat scherpe oefeningen Je kunt beter niets roekeloos doen Maar iedereen gaat door de bewegingen Iedereen gaat door de bewegingen Ga je echt alleen maar door de bewegingen? Lippendienst is alles wat je ooit van mij zult krijgen Lippendienst is alles wat je ooit van mij zult krijgen Lippendienst is alles wat je ooit van me zult krijgen Maar als je van gedachten verandert, kun je dat in een brief naar mij sturen Maak geen plotselinge bewegingen Dit is gevaarlijk vermaak. Sinds wanneer ben jij zo kieskeurig? Doe niet alsof je boven me staat. Kijk maar naar je schoenen. Maar iedereen doet maar wat. Iedereen doet maar wat. Ga je echt alleen maar door de bewegingen? Lippendienst is alles wat je ooit van mij zult krijgen Lippendienst is alles wat je ooit van me zult krijgen Lippendienst is alles wat je ooit van me zult krijgen Maar als je van gedachten verandert, kun je het in een brief naar mij sturen Maar als je van gedachten verandert, kun je het in een brief naar mij sturen Maar als je van gedachten verandert, kun je me een kleine brief sturen