Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: elvis costello Songtekst: walking on thin ice

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: elvis costello - walking on thin ice ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van walking on thin ice? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van elvis costello! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van elvis costello en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals walking on thin ice .

Origineel

Walking on thin ice, I'm paying the price.. I'm throwing the dice in the air.. Why must we learn it the hard way. And play the game of life with our hearts?. I gave you my life, you gave me your life.. Like a gush of wind in my hair.. Why do we forget what's been said. And play the game of life with our hearts?. I may cry someday. A kiss will dry whichever way.. And when my heart returns to ashes, it will be just a story.. It will be just a story.. And you go and try to walk across the lake. Crossed it with winter and all of this is ice. A terrible thing to do. They say the lake is as thick as the ocean.. I wonder if she knew?.

 

Vertaling

Lopend op dun ijs, betaal ik de prijs... Ik gooi de dobbelstenen in de lucht... Waarom moeten we het op de harde manier leren. En het spel van het leven met ons hart spelen? Ik gaf jou mijn leven, jij gaf mij jouw leven... Als een zuchtje wind in mijn haar... Waarom vergeten we wat er gezegd is. En spelen we het spel van het leven met ons hart? Op een dag zal ik huilen. Een kus zal opdrogen... En als mijn hart terugkeert naar as, zal het slechts een verhaal zijn... Het zal slechts een verhaal zijn... En jij gaat en probeert over het meer te lopen. Oversteken met de winter en dit alles is ijs. Een vreselijk iets om te doen. Ze zeggen dat het meer zo dik is als de oceaan... Ik vraag me af of ze het wist?