Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: elvis costello Songtekst: you left in the dark

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: elvis costello - you left in the dark ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you left in the dark? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van elvis costello! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van elvis costello en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you left in the dark .

Origineel

[Verse 1] See how the elements obey? Eyes are blue Skies are grey Nothing I do can make you stay I'm glad it will rain today [Chorus] You left me standing alone Although I thought that we could not be parted But if I'd only known That this would be the last loving remark You left me in the dark [Verse 2] Then I awoke to my dismay I thought we'd make it all the way Allowing myself one more cliche The last hurrah, the first bouquet [Chorus]

 

Vertaling

[Vers 1] Zie je hoe de elementen gehoorzamen? Ogen zijn blauw De lucht is grijs Niets wat ik doe kan je laten blijven Ik ben blij dat het vandaag gaat regenen [refrein] je liet me alleen staan hoewel ik dacht dat we niet gescheiden konden worden Maar als ik geweten had Dat dit de laatste liefdevolle opmerking zou zijn You left me in the dark [Vers 2] Toen werd ik tot mijn ontsteltenis wakker Ik dacht dat we het helemaal zouden maken Ik stond mezelf nog één cliche toe De laatste hoera, het eerste boeket [Chorus]