Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: elvis presley Songtekst: a little less conversation [radio edit]

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: elvis presley - a little less conversation [radio edit] ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van a little less conversation [radio edit]? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van elvis presley! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van elvis presley en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals a little less conversation [radio edit] .

Origineel

A little less conversation, a little more action, please All this aggravation ain't satisfactioning me A little more bite and a little less bark A little less fight and a little more spark Close your mouth and open up your heart and, baby, satisfy me Satisfy me, baby Baby, close your eyes and listen to the music Drifting through a summer breeze It's a groovy night and I can show you how to use it Come along with me and put your mind at ease A little less conversation, a little more action, please All this aggravation ain't satisfactioning me A little more bite and a little less bark A little less fight and a little more spark Close your mouth and open up your heart and, baby, satisfy me Satisfy me, baby Come on, baby, I'm tired of talking Grab your coat and let's start walking Come on, come on Come on, come on Come on, come on Don't procrastinate, don't articulate Girl, it's getting late, gettin' upset waitin' around A little less conversation, a little more action, please All this aggravation ain't satisfactioning me A little more bite and a little less bark A little less fight and a little more spark Close your mouth and open up your heart and, baby, satisfy me Satisfy me, baby

 

Vertaling

Een beetje minder gepraat, een beetje meer actie, alsjeblieft Al deze aggravatie bevredigt me niet Een beetje meer bijten en een beetje minder blaffen Een beetje minder strijd en een beetje meer vonk Sluit je mond en open je hart en, schat, bevredig me Bevredig me, schat Baby, sluit je ogen en luister naar de muziek Drifting through a summer breeze Het is een groovy nacht en ik kan je laten zien hoe je hem gebruikt Kom met me mee en stel je gedachten op hun gemak Een beetje minder conversatie, een beetje meer actie, alsjeblieft Al deze aggravatie bevredigt me niet Een beetje meer bijten en een beetje minder blaffen Een beetje minder strijd en een beetje meer vonk Sluit je mond en open je hart en, schat, bevredig me Bevredig me, schatje Kom op, schat, ik ben moe van het praten Pak je jas en laten we gaan lopen Kom op, kom op Kom op, kom op Kom op, kom op Niet uitstellen, niet articuleren Meisje, het wordt al laat, het wachten maakt je van streek Een beetje minder conversatie, een beetje meer actie, alsjeblieft Al deze aggravatie bevredigt me niet Een beetje meer bijten en een beetje minder blaffen Een beetje minder strijd en een beetje meer vonk Sluit je mond en open je hart en, baby, bevredig me Bevredig me, schat