Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: elvis presley Songtekst: anyone

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: elvis presley - anyone ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van anyone? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van elvis presley! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van elvis presley en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals anyone .

Origineel

Anyone could fall in love with you Anyone who knows you as I do Anyone could fall in love with you And I love you my darling Anyone could lose his heart like me Anyone who has eyes that can see Anyone could fall in love like me And I love you my darling You're the star I reached for You're a dream so rare You're my greatest treasure Nothing can compare Anyone could want you for his own Anyone not only mine alone Anyone could fall in love with you And I love you my darling Anyone could fall in love with you And I love you my darling

 

Vertaling

Iedereen kan verliefd op je worden Iedereen die jou kent zoals ik Iedereen kan verliefd op je worden En ik hou van je mijn lieveling Iedereen kan zijn hart verliezen zoals ik Iedereen die ogen heeft die kunnen zien Iedereen kan verliefd worden zoals ik En ik hou van jou mijn lieveling Jij bent de ster waar ik naar reikte Jij bent een droom zo zeldzaam Jij bent mijn grootste schat Niets kan dat evenaren Iedereen zou jou voor zichzelf willen Iedereen niet alleen van mij Iedereen kan verliefd op je worden En ik hou van jou, mijn lieveling Iedereen kan verliefd op je worden En ik hou van je, mijn lieveling