Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: elvis presley Songtekst: baby, if you’ll give me all of your love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: elvis presley - baby, if you’ll give me all of your love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van baby, if you’ll give me all of your love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van elvis presley! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van elvis presley en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals baby, if you’ll give me all of your love .

Origineel

[Verse 1] I'll send you red roses by the dozen I'll call you sweet little things like turtle dove I'll whisper pretty things in your ear The kind of things a girl likes to hear Baby, if you'll give me all of your love [Verse 2] I'll bring you pounds and pounds of chocolate candy To prove it's you that I've been thinking of Tear up all the pictures I own of every pretty girl I've ever known Baby, if you'll give me all of your love [Chorus] I'll take you dancing every night until you're ready to drop I'll kiss your sweet red cherry lips until you holler stop Every night I'll serenade you 'neath your window If you need me just a whistle and I won't need a shove I'll hug you squeeze you tight as I can It ain't going to be no one-night stand Baby, if you'll give me all of your love [Chorus] I'll take you dancing every night until you're ready to drop I'll kiss your sweet red cherry lips until you holler stop Every night I'll serenade you ‘neath your window If you need me just a whistle and I won't need a shove I'll hug you squeeze you tight as I can It ain't going to be no one-night stand Baby, if you'll give me all of your love Baby, if you'll give me all of your love If you will give me, if you will give me all your love

 

Vertaling

[Verse 1] Ik stuur je rode rozen per dozijn Ik zal je lieve kleine dingen noemen zoals schildpad duif Ik zal mooie dingen in je oor fluisteren Het soort dingen dat een meisje graag hoort Schatje, als je me al je liefde geeft [Verse 2] breng ik je kilo's chocoladesnoep Om te bewijzen dat ik aan jou heb gedacht verscheur alle foto's die ik bezit van elk mooi meisje dat ik ooit gekend heb Schatje, als je me al je liefde geeft [refrein] Dan neem ik je elke avond mee dansen tot je erbij neervalt Ik zal je zoete rode kersen lippen kussen tot je stop schreeuwt Every night I'll serenade you 'neath your window Als je me nodig hebt, gewoon een fluitje en ik zal geen duw nodig hebben Ik omhels je en knijp je zo stevig als ik kan Het wordt geen one-night stand Schat, als je me al je liefde geeft [refrein] Ik neem je elke nacht mee dansen totdat je klaar bent om te vallen Ik zal je zoete rode kersen lippen kussen tot je stop schreeuwt Every night I'll serenade you 'neath your window Als je me nodig hebt, gewoon een fluitje en ik zal geen duw nodig hebben Ik omhels je en knijp je zo stevig als ik kan Het wordt geen one-night stand Schat, als je me al je liefde geeft Schatje, als je me al je liefde geeft Als je me al je liefde geeft