Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: elvis presley Songtekst: big boss man

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: elvis presley - big boss man ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van big boss man? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van elvis presley! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van elvis presley en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals big boss man .

Origineel

Big boss man, can't you hear me when I call? Big boss man, can't you hear me when I call? Can't you hear me when I call? Well you ain't so big, you know you're just tall that's all, All right Well you got me workin' boss man Workin' round the clock I want to little drink of water But you won't let big Al stop Big boss man now can't you hear me when I call? All right I said you ain't so big, you know you're just tall that's all Big boss man, why can't you hear me when I call? All right You know you ain't so big, I said you're just tall that's all, All right I'm gonna get me a boss man One who's gonna treat me right I work hard in the day time Rest easy at night Big boss man, can't you hear me when I call? Can't you hear me when I call? I said you ain't so big, you're just tall that's all I'm gonna get me a boss man One that's gonna treat me right I work hard in the evenin' Rest easy at night Big boss man, big boss man, can't you hear me when I call? I said you ain't so big, you're just tall that's all All right, big boss man Big boss man

 

Vertaling

Grote baas, kun je me niet horen als ik roep? Grote baas, kun je me niet horen als ik bel? Kun je me niet horen als ik roep? Je bent niet zo groot, je bent gewoon groot, dat is alles. Nou, je hebt me aan het werk gezet, baas. De klok rond aan het werk Ik wil een slokje water Maar je laat grote Al niet stoppen Grote baas, kun je me niet horen als ik roep? Goed dan. Ik zei dat je niet zo groot bent, je weet dat je gewoon groot bent, dat is alles Grote baas man, waarom hoor je me niet als ik roep? Goed. Je weet dat je niet zo groot bent, ik zei dat je gewoon groot bent, dat is alles, Oké Ik ga een baas zoeken Iemand die me goed behandelt Overdag werk ik hard. s Nachts rust ik uit. Grote baas, kun je me niet horen als ik roep? Kun je me niet horen als ik roep? Ik zei dat je niet zo groot bent, je bent gewoon lang, dat is alles. Ik ga een baas zoeken Een die me goed behandelt Ik werk hard in de avond s Nachts rust ik uit Grote baas man, grote baas man, hoor je me niet als ik roep? Ik zei dat je niet zo groot bent, je bent gewoon lang, dat is alles. Oké, grote baas man Grote baas, man.