Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: elvis presley Songtekst: cindy, cindy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: elvis presley - cindy, cindy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van cindy, cindy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van elvis presley! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van elvis presley en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals cindy, cindy .

Origineel

Wish I was an apple dangling from a tree Every time you'd pass me by you'd take a bite of me I wish I was a bluebird I'd never fly away I'd sit up on your shoulder baby and sing to you all day Come on home Cindy Cindy, Come on home Cindy Cindy Come on home Cindy Cindy, Come on home to me I wrote it in a letter, carved it on a tree Told it to a honeycomb, told it to a bee Told them that I love you, they all know its true Say it till the cows come home until it gets to you Come on home Cindy Cindy, Come on home Cindy Cindy Come on home Cindy Cindy, Come on home to me Need you in the morning to start the coffee pot Need you in the afternoon to fan me when I'm hot Need you in the evening when supper time is through What I'm really tryin' to say is I can't get enough of you Come on home Cindy Cindy, Come on home Cindy Cindy Come on home Cindy Cindy, Come on home to me If I were a musician I'd harp on just one thing You should never play my harp the way you pluck a string If only you would love me say it and tell me so I need two charms about me baby to have the whole world know Come on home Cindy Cindy, Come on home Cindy Cindy Come on home Cindy Cindy, Come on home to me Come on home Cindy Cindy, Come on home Cindy Cindy Come on home Cindy Cindy, Come on home to me

 

Vertaling

Ik wou dat ik een appel was die aan een boom bengelde Elke keer als je me passeert zou je een hap van me nemen Ik wou dat ik een blauwe vogeltje was, ik zou nooit wegvliegen Ik zou op je schouder zitten schat en de hele dag voor je zingen Kom naar huis Cindy Cindy, Kom naar huis Cindy Cindy Kom naar huis Cindy Cindy, Kom naar huis voor mij Ik schreef het in een brief, kerfde het in een boom Vertelde het aan een honingraat, vertelde het aan een bij Vertelde hen dat ik van je hou, ze weten allemaal dat het waar is Zeg het tot de koeien thuiskomen tot het tot je doordringt Kom naar huis Cindy Cindy, Kom naar huis Cindy Cindy Kom naar huis Cindy Cindy, Kom naar huis voor mij Ik heb je 's morgens nodig om de koffiepot te starten Ik heb je 's middags nodig om me te ventileren als ik het warm heb Ik heb je 's avonds nodig als het eten klaar is Wat ik eigenlijk probeer te zeggen is dat ik niet genoeg van je kan krijgen Kom naar huis Cindy Cindy, Kom naar huis Cindy Cindy Kom naar huis Cindy Cindy, Kom naar huis voor mij Als ik muzikant was zou ik maar op één ding hameren Je zou nooit op mijn harp mogen spelen zoals je op een snaar tokkelt Als je maar van me zou houden, zeg het dan en zeg het me Ik heb twee charmes nodig om het de hele wereld te laten weten Kom naar huis Cindy Cindy, Kom naar huis Cindy Cindy Kom naar huis Cindy Cindy, Kom naar huis voor mij Kom thuis Cindy Cindy, Kom thuis Cindy Cindy Kom naar huis Cindy Cindy, Kom naar huis mij