Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: elvis presley Songtekst: dirty dirty feeling

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: elvis presley - dirty dirty feeling ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dirty dirty feeling? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van elvis presley! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van elvis presley en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dirty dirty feeling .

Origineel

I've got a dirty, dirty feelin' Dirty feelin's goin' on You know I almost hit the ceilin' When I woke up and you were gone I took you in when you were hungry And now your cuttin' out on me I'm gonna help you little darlin' That ain't the way it's gonna be I hear you're pretty good at runnin' But pretty soon you'll slip and fall That's when I'll drag you home with me girl I'm gonna chain you to the wall You know I'm lookin' for you baby I ain't gonna take it layin' down I heard that you were cookin' baby Way on the other side of town

 

Vertaling

I've got a dirty, dirty feelin' Dirty feelin's goin' on You know I almost hit the ceilin' When I woke up and you were gone I took you in when you were hungry And now you cuttin' out on me Ik ga je helpen, kleine schat. Dat is niet de manier waarop het zal gaan Ik hoor dat je vrij goed bent in rennen Maar al snel zul je uitglijden en vallen Dan sleep ik je mee naar huis, meisje Ik ga je vastketenen aan de muur Je weet dat ik naar je op zoek ben, schatje. Ik leg me er niet bij neer Ik hoorde dat je aan het koken was. Ver weg aan de andere kant van de stad