Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: elvis presley Songtekst: faded love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: elvis presley - faded love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van faded love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van elvis presley! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van elvis presley en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals faded love .

Origineel

As I read the letters that you wrote to me. Well it's you, it's you that I’m thinking of. As I read the lines that to me were so sweet. I remember our faded love. I miss you darlin' more and more everyday. As heaven would miss the stars above. With every heartbeat, I still think of you. And remember our faded love. As I think of the past, all the pleasures that we had. As I watch the mating of the doves. It was in the springtime that you said goodbye. I remember our faded love. I miss you darlin' more and more everyday. As heaven would miss the stars above. With every heartbeat, I still think of you. And remember our faded love

 

Vertaling

Als ik de brieven lees die je me schreef. Nou, jij bent het, jij bent het waar ik aan denk. Als ik de regels lees die zo lief voor me waren. Ik herinner me onze vervaagde liefde. Ik mis je elke dag meer en meer. Zoals de hemel de sterren daarboven zou missen. Met elke hartslag, denk ik nog steeds aan jou. En denk aan onze vervaagde liefde. Als ik denk aan het verleden, al de pleziertjes die we hadden. Als ik kijk naar het paren van de duiven. Het was in de lente dat je afscheid nam. Ik herinner me onze vervaagde liefde. Ik mis je lieveling elke dag meer en meer. Zoals de hemel de sterren daarboven zou missen. Met elke hartslag, denk ik nog steeds aan jou. En denk aan onze vervaagde liefde