Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: elvis presley Songtekst: his hand in mine

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: elvis presley - his hand in mine ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van his hand in mine? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van elvis presley! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van elvis presley en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals his hand in mine .

Origineel

You may ask me how I know my Lord is real (my Lord is real) You may doubt the things I say and doubt the way I feel (the way I feel) But I know He's real today, He'll always be (He'll always be) I can feel His hand in mine and that's enough for me I will never walk alone, He holds my hand (He holds my hand) He will guide each step I take And if I fall I know He'll understand Till the day He tells me why He loves me so (He loves me so) I can feel His hand in mine That's all I need to know I will never walk alone, He holds my hand (He holds my hand) He will guide each step I take And if I fall I know He'll understand Till the day He tells me why He loves me so (He loves me so) I can feel His hand in mine That's all I need to know I can feel His hand in mine That's all I need to know I can feel His hand in mine That's all I need to know

 

Vertaling

Je kunt me vragen hoe ik weet dat mijn Heer echt is (my Lord is real) Je mag twijfelen aan de dingen die ik zeg en aan de manier waarop ik me voel (the way I feel) Maar ik weet dat Hij vandaag echt is, dat zal Hij altijd zijn (Hij zal altijd zijn) Ik kan zijn hand in de mijne voelen en dat is genoeg voor mij Ik zal nooit alleen lopen, Hij houdt mijn hand vast (Hij houdt mijn hand vast) Hij zal me begeleiden bij elke stap die ik zet En als ik val weet ik dat Hij het zal begrijpen Tot de dag dat Hij me vertelt waarom Hij zo van me houdt. Ik kan zijn hand in de mijne voelen Dat is alles wat ik moet weten Ik zal nooit alleen lopen, Hij houdt mijn hand vast Hij zal me begeleiden bij elke stap die ik zet En als ik val weet ik dat Hij het zal begrijpen Tot de dag dat Hij me vertelt waarom Hij zo van me houdt. Ik kan zijn hand in de mijne voelen Dat is alles wat ik moet weten Ik voel zijn hand in de mijne Dat is alles wat ik moet weten Ik kan Zijn hand in de mijne voelen That's all I need to know