Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: elvis presley Songtekst: how do you think i feel

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: elvis presley - how do you think i feel ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van how do you think i feel? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van elvis presley! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van elvis presley en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals how do you think i feel .

Origineel

How do you think I feel? Well, I know your love's not real The girl I'm mad about is just a gadabout How do you think I feel? How do you think we stand? I know you've made your plan But you've included three And that's too much for me How do you think I feel? I won't be true again I know that I can't win So why should I pretend That you still love me? How do you think I feel? Well, I know your love's not real The one I'm mad about is just a gadabout How do you think I feel? How do you think I feel? Well, I know your love's not real The girl I'm mad about is just a gadabout How do you think I feel? How do you think we stand? I know you've made your plan But now this pretty face, Has put me out of place How do you think I feel? I won't be true again I know that I can't win So why should I pretend That you still love me? How do you think I feel? Well, I know your love's not real And you've included three And that's too much for me How do you think I feel?

 

Vertaling

Hoe denk je dat ik me voel? Nou, ik weet dat je liefde niet echt is. Het meisje waar ik gek op ben, is gewoon een gadabout Hoe denk je dat ik me voel? Hoe denk je dat we staan? Ik weet dat je je plan hebt gemaakt Maar je hebt er drie in opgenomen En dat is te veel voor mij. Hoe denk je dat ik me voel? Ik zal niet meer eerlijk zijn Ik weet dat ik niet kan winnen Dus waarom zou ik doen alsof dat je nog steeds van me houdt? Hoe denk je dat ik me voel? Wel, ik weet dat je liefde niet echt is Degene op wie ik gek ben, is maar een gadabout Hoe denk je dat ik me voel? Hoe denk je dat ik me voel? Nou, ik weet dat je liefde niet echt is Het meisje waar ik gek op ben, is gewoon een slappeling Hoe denk je dat ik me voel? Hoe denk je dat we staan? Ik weet dat je je plan hebt gemaakt Maar nu dit mooie gezicht, Heeft me van mijn plaats gezet Hoe denk je dat ik me voel? Ik zal niet meer eerlijk zijn Ik weet dat ik niet kan winnen Dus waarom zou ik doen alsof dat je nog steeds van me houdt? Hoe denk je dat ik me voel? Nou, ik weet dat je liefde niet echt is En je hebt er drie opgenomen En dat is te veel voor mij Hoe denk je dat ik me voel?