Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: elvis presley Songtekst: i forget to remember

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: elvis presley - i forget to remember ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i forget to remember? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van elvis presley! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van elvis presley en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i forget to remember .

Origineel

I forgot to remember to forget her I can't seem to get her off my mind I thought I'd never miss her But I found out somehow I think about her almost all the time The day she went away I made myself a promise That I'd soon forget we ever met But something sure is wrong 'Cause I'm so blue and lonely I forgot to remember to forget The day she went away I made myself a promise That I'd soon forget we ever met Well, but something sure is wrong 'Cause I'm so blue and lonely I forgot to remember to forget

 

Vertaling

Ik vergat om haar te vergeten Ik kan haar maar niet uit mijn gedachten krijgen Ik dacht dat ik haar nooit zou missen Maar ik kwam er op een of andere manier achter Ik denk bijna de hele tijd aan haar De dag dat ze wegging maakte ik mezelf een belofte Dat ik snel zou vergeten dat we elkaar ooit ontmoet hebben Maar er is zeker iets mis 'Cause I'm so blue and lonely I forgot to remember to forget De dag dat ze wegging Beloofde ik mezelf Dat ik snel zou vergeten dat we elkaar ooit ontmoet hebben Nou, maar er is zeker iets mis 'Cause I'm so blue and lonely I forgot to remember to forget