Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: elvis presley Songtekst: i m beginning to forget you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: elvis presley - i m beginning to forget you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i m beginning to forget you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van elvis presley! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van elvis presley en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i m beginning to forget you .

Origineel

I'm beginning to forget you That old heartache is gone I'm beginning to sleep at night No more crying 'till dawn I can hear your name mentioned And it brings no misery I'm beginnin to forget you Like you forgot me I'm beginning to smile again After crying for so long I can hear the tune we loved so well And it's just another song I'm so happy that it's over I'm so thankful to be free I'm beginnin to forget you Like you forgot me

 

Vertaling

Ik begin je te vergeten Dat oude hartzeer is weg Ik begin 's nachts te slapen Niet meer huilen tot de dageraad Ik hoor je naam noemen En het brengt geen ellende Ik begin je te vergeten Zoals jij mij vergat Ik begin weer te glimlachen Na zo lang huilen Ik kan het deuntje horen waar we zo van hielden And it's just another song I'm so happy that it's over I'm so thankful to be free I'm beginning to forget you Like you forgot me