Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: elvis presley Songtekst: i m falling in love tonight

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: elvis presley - i m falling in love tonight ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i m falling in love tonight? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van elvis presley! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van elvis presley en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i m falling in love tonight .

Origineel

I'm falling in love, tonight Somehow, I know The beautiful world tonight Is sharing, it's glow When love let me down before I said I was through But I'm falling in love tonight With you 'Til you walked by I laughed and played the game One last kiss, then goodbye And out went the flame But somehow, you've changed me dear This time, it's true I'm falling in love tonight With you

 

Vertaling

Ik word verliefd, vanavond Somehow, I know De mooie wereld van vanavond zijn gloed aan het delen is When love let me down before I said I was through Maar ik word vanavond verliefd Op jou. Tot je langsliep Ik lachte en speelde het spel Een laatste kus, dan vaarwel En de vlam doofde Maar op een of andere manier, heb je me veranderd Deze keer, is het waar Ik word vanavond verliefd Op jou.