Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Elvis Presley Songtekst: I'll Remember You

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Elvis Presley - I'll Remember You ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van I'll Remember You? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Elvis Presley! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter E van Elvis Presley en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals I'll Remember You .

Origineel

I'll remember you
Long after this endless summer is gone
I'll be lonely oh so lonely
Living only to remember you
I'll remember you
Your voice as soft as the warm summer breeze
Your sweet laughter, mornings after
Ever after, Ooooh, I'll remember you
To your arms someday I'll return to stay
Till then...
I will remember too
Every bright star we made wishes upon
Love me always, promise always
Ooooh, you'll remember too
I'll remember you.

 

Vertaling

Ik zal me jou herinneren
Lang nadat deze eindeloze zomer voorbij is
Ik zal eenzaam zijn oh zo eenzaam
Leef enkel om jou te herinneren
Ik zal me jou herinneren
Jouw stem zo zacht als de warme zomerwind
Jouw zoete lach, ochtenden erna
Voor altijd, Ooooh, ik zal me jou herinneren
Ik zal op een dag terugkomen naar jouw armen om te blijven
Tot dan...
Zal ik me ook
Elke heldere ster waar we bij wensten herinneren
Houd altijd van me, beloof altijd
Ooooh, dat je het je ook zult herinneren
Ik zal me jou herinneren