Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: elvis presley Songtekst: i'm yours

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: elvis presley - i'm yours ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i'm yours? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van elvis presley! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van elvis presley en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i'm yours .

Origineel

My love I offer you now. My heart and all it can give. For just as long as I live I'm yours. No arms but yours dear will do. My lips will always be true. My eyes can only see you, I'm yours. And as the years roll along. Your joy and tears I'll gladly share. And when things go wrong dear. Just hold out your hand and I'll be there. With every beat of my heart. With every breath that I take. Now and forever, sweetheart, I'm yours. And as the years roll along. Your joy and tears I'll gladly share. And when things go wrong dear. Just hold out your hand and I'll be there. With every beat of my heart. With every breath that I take. Now and forever, sweetheart, I'm yours

 

Vertaling

Mijn liefde bied ik je nu aan. Mijn hart en alles wat het kan geven. Zolang ik leef, ben ik van jou. Geen andere armen dan de jouwe zullen volstaan. Mijn lippen zullen altijd trouw zijn. Mijn ogen kunnen alleen jou zien, ik ben van jou. En als de jaren voorbij gaan. Jouw vreugde en tranen zal ik graag delen. En als het fout gaat, liefste. Steek gewoon je hand uit en ik zal er zijn. Met elke slag van mijn hart. Met elke ademtocht die ik neem. Nu en voor altijd, liefje, ben ik van jou. En als de jaren voorbij gaan. Jouw vreugde en tranen zal ik graag delen. En als het misgaat, liefste. Steek gewoon je hand uit en ik zal er zijn. Met elke slag van mijn hart. Met elke ademtocht die ik neem. Nu en voor altijd, liefje, ben ik van jou