Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: elvis presley Songtekst: it’s now or never

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: elvis presley - it’s now or never ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van it’s now or never? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van elvis presley! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van elvis presley en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals it’s now or never .

Origineel

[Chorus] It's now or never Come hold me tight Kiss me my darling Be mine tonight Tomorrow will be too late It's now or never My love won't wait [Verse 1] When I first saw you With your smile so tender My heart was captured My soul surrendered I'd spend a lifetime Waiting for the right time Now that you're near The time is here at last [Chorus] It's now or never Come hold me tight Kiss me my darling Be mine tonight Tomorrow will be too late It's now or never My love won't wait [Verse 2] Just like a willow We would cry an ocean If we lost true love And sweet devotion Your lips excite me Let your arms invite me For who knows when We'll meet again this way [Chorus] It's now or never Come hold me tight Kiss me my darling Be mine tonight Tomorrow will be too late It's now or never My love won't wait It's now or never My love won't wait It's now or never My love won't wait It's now or never My love won't wait

 

Vertaling

[refrein] Het is nu of nooit Kom hou me stevig vast Kus me mijn liefste Wees van mij vannacht Morgen zal het te laat zijn Het is nu of nooit Mijn liefde zal niet wachten [Verse 1] Toen ik je voor het eerst zag Met je glimlach zo teder My heart was captured My soul surrendered I'd spend a lifetime Wachtend op het juiste moment Nu dat je dichtbij bent De tijd is eindelijk hier [refrein] Het is nu of nooit Kom hou me stevig vast Kus me mijn liefste Wees van mij vannacht Morgen zal het te laat zijn Het is nu of nooit Mijn liefde zal niet wachten [Verse 2] Net als een wilg We zouden huilen als een oceaan If we lost true love En zoete toewijding Je lippen winden me op Laat je armen me uitnodigen Want wie weet wanneer We ontmoeten elkaar weer op deze manier [refrein] Het is nu of nooit Kom hou me stevig vast Kus me mijn liefste Wees van mij vannacht Morgen zal het te laat zijn Het is nu of nooit Mijn liefde zal niet wachten Het is nu of nooit Mijn liefde wacht niet Het is nu of nooit Mijn liefde wacht niet Het is nu of nooit Mijn liefde wacht niet