Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: elvis presley Songtekst: love coming down

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: elvis presley - love coming down ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van love coming down? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van elvis presley! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van elvis presley en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals love coming down .

Origineel

I remember how your eyes used to light up Over promises that I made But for the first time in my life I know now how it feels to be afraid I don't know what I'd do if you go away This would sure be one lonely old town For a man's so busy going up in the world That he couldn't see love coming down Love coming down I remember all the times you told me Love's all that matters to you And looking back now, wondering how I believed I had things more important to do I can see how I must have looked to you Like some fool on a merry-go-round And that a man's so busy going up in the world That he couldn't see love going down Love going down Can't you see how everything I've learned Would just be wasted if you leave me If you just give one more try I swear I'll always be here when you need me If you can find it in your heart to forgive me I'll try to keep both my feet on the ground But if a man's so busy going up in the world That he couldn't see love coming down Love coming down

 

Vertaling

Ik herinner me hoe je ogen oplichtten over beloftes die ik maakte Maar voor de eerste keer in mijn leven weet ik nu hoe het voelt om bang te zijn Ik weet niet wat ik moet doen als je weggaat Dit zou zeker een eenzame oude stad zijn Voor een man die het zo druk heeft met opklimmen in de wereld dat hij de liefde niet naar beneden kan zien komen Liefde die naar beneden komt Ik herinner me al die keren dat je me zei Liefde is het enige dat telt voor jou En nu terugkijkend, me afvragend hoe ik geloofde dat ik belangrijkere dingen te doen had Ik kan zien hoe ik er voor jou uitgezien moet hebben Als een dwaas op een draaimolen En dat een man het zo druk heeft met opklimmen in de wereld dat hij niet kon zien dat liefde naar beneden gaat Liefde die naar beneden gaat Kan je niet zien dat alles wat ik geleerd heb verspild zou zijn als je me verlaat Als je het nog één keer probeert Ik zweer dat ik er altijd zal zijn als je me nodig hebt Als je het in je hart kunt vinden om me te vergeven Ik zal proberen met beide benen op de grond te blijven Maar als een man het zo druk heeft met opklimmen in de wereld dat hij de liefde niet naar beneden kan zien komen Liefde die naar beneden komt