Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: elvis presley Songtekst: loving arms

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: elvis presley - loving arms ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van loving arms? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van elvis presley! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van elvis presley en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals loving arms .

Origineel

If you could see me now The one who said that he'd rather roam The one who said he'd rather be alone If you could only see me now If I could hold you now Just for a moment if I could really make you mine Just for a while turn back the hands of time If I could only hold you now I've been too long in the wind, too long in the rain Taking any comfort that I can Looking back and longing for the freedom of my chains And lying in your loving arms again If you could hear me now Singing somewhere in the lonely night Dreaming of the arms that held me tight If you could only hear me now Oh I've been too long in the wind, too long in the rain Taking any comfort that I can Looking back and longing for the freedom of my chains And lying in your loving arms again I can almost feel your loving arms again

 

Vertaling

Als je me nu kon zien Degene die zei dat hij liever zou zwerven Degene die zei dat hij liever alleen was Als je me nu alleen kon zien Als ik je nu kon vasthouden Heel even maar, als ik je echt de mijne kon maken Voor heel even de tijd terugdraaien Als ik je nu maar kon vasthouden Ik ben te lang in de wind geweest, te lang in de regen Ik neem elke troost die ik kan Terugkijkend en verlangend naar de vrijheid van mijn ketenen En weer in jouw liefdevolle armen te liggen Als je me nu kon horen Zingend ergens in de eenzame nacht Dromend van de armen die me stevig vasthielden Kon je me nu maar horen Oh ik ben te lang in de wind geweest, te lang in de regen Ik neem elke troost die ik kan Terugkijkend en verlangend naar de vrijheid van mijn ketenen En weer in jouw liefdevolle armen te liggen Ik kan je liefdevolle armen bijna weer voelen