Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: elvis presley Songtekst: loving you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: elvis presley - loving you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van loving you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van elvis presley! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van elvis presley en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals loving you .

Origineel

I will spend my whole life through Loving you, just loving you Winter, summer, springtime, too Loving you, loving you Makes no difference where I go or what I do You know that I'll always be loving you Just you and If I'm seen with someone new Don't be blue, don't you be blue I'll be faithful, I'll be true Always true, true to you There is only one for me And you know who You know that I'll always be Loving you

 

Vertaling

Ik zal mijn hele leven doorbrengen van je houden, alleen maar van je houden Winter, zomer, lente, ook van je houden, van je houden Het maakt niet uit waar ik heen ga of wat ik doe Je weet dat ik altijd van je zal houden Alleen van jou en Als ik met een nieuw iemand gezien word Don't be blue, don't you be blue Ik zal trouw zijn, ik zal trouw zijn Altijd trouw, trouw aan jou Er is er maar één voor mij En jij weet wie Je weet dat ik altijd van je zal houden