Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: elvis presley Songtekst: make me know it

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: elvis presley - make me know it ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van make me know it? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van elvis presley! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van elvis presley en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals make me know it .

Origineel

(Words & music by Otis Blackwell). You say that you love me. And swear it to be true. But if you care to come over here. And make me know it do. Come on now, make me know it. Then go ahead and show it. But if you care to come over here. And make me know it do. You say you've got kisses. And swear that they're brand new. I think that's fine if you ain't lyin'. But make me know it do. Come on now, make me know it. Then go ahead and show it. I think that's fine if you ain't lyin'. But make me know it do. You won't have no trouble proving it to me. Come right along you'll find me. Helpful as can be. You say you wanna hold me. And stick to me like glue. Well hearing's deceiving. And seeing's believing. Make me know it do. Come on now, make me know it. Well go ahead and show it. I say hearing's deceiving. Seeing's believing. Make me know it do. You won't have no trouble proving it to me. Come right along you'll find me. Helpful as can be. You say you wanna hold me. And stick to me like glue. Well hearing's deceiving. And seeing's believing. Make me know it do. Come on now, make me know it. Well go ahead and show it. I say hearing's deceiving. Seeing's believing. Make me know it do. Oh make me know it. Then go ahead and show it. Make me know it.

 

Vertaling

(Words & music by Otis Blackwell). Je zegt dat je van me houdt. En zweert dat het waar is. Maar als je hierheen wilt komen. En laat het me weten. Kom op nu, laat het me weten. Ga je gang en laat het zien. Maar als je het erg vindt om hier te komen. En laat het me weten. Je zegt dat je kusjes hebt. En zweer dat ze gloednieuw zijn. Ik denk dat dat prima is als je niet liegt. Maar laat het me weten. Kom op nu, laat het me weten. Ga je gang en laat het zien. Ik denk dat het goed is als je niet liegt. Maar laat het me weten. Je zult geen moeite hebben om het me te bewijzen. Kom maar mee, je zult me vinden. Zo behulpzaam als maar zijn kan. Je zegt dat je me wilt vasthouden. En dat je aan me vastplakt als lijm. Nou, horen is bedriegen. En zien is geloven. Laat het me weten. Kom op nu, laat het me weten. Ga je gang en laat het zien. Ik zeg dat horen bedriegt. Zien is geloven. Zorg dat ik het weet. Je zult geen moeite hebben om het me te bewijzen. Kom maar mee, je zult me vinden. Zo behulpzaam als maar zijn kan. Je zegt dat je me wilt vasthouden. En dat je aan me vastplakt als lijm. Nou, horen is bedriegen. En zien is geloven. Laat het me weten. Kom op nu, laat het me weten. Ga je gang en laat het zien. Ik zeg dat horen bedriegt. Zien is geloven. Laat het me weten. Oh, laat het me weten. Ga je gang en laat het zien. Zorg dat ik het weet.