Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: elvis presley Songtekst: merry christmas baby

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: elvis presley - merry christmas baby ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van merry christmas baby? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van elvis presley! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van elvis presley en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals merry christmas baby .

Origineel

(words & music by Lou Baxter - Johnny Moore). Merry, merry Christmas baby. Sure did treat me nice. I said merry Christmas baby. Sure did treat me nice. Gave me a diamond ring for Christmas. Now I'm living in paradise. Well I'm feeling might fine. Got good music on my radio. Well, I'm feeling might fine. Got good music on my radio. Well, I want to kiss you baby. While you're standing beneath the mistletoe. I said, merry, merry, merry, merry Christmas baby. You sure did treat me nice. Yes, you did, yes, you did. Yes, you did, yes, you did. I said merry, merry Christmas baby. Sure did treat me nice. Gave me diamond ring for Christmas.

 

Vertaling

(woorden & muziek door Lou Baxter - Johnny Moore). Vrolijk, vrolijk Kerstfeest baby. Je hebt me goed behandeld. Ik zei vrolijk kerstfeest baby. Je hebt me goed behandeld. Gaf me een diamanten ring voor Kerstmis. Nu leef ik in het paradijs. Nou, ik voel me prima. Ik heb goede muziek op mijn radio. Nou, ik voel me misschien wel goed. Ik heb goede muziek op mijn radio. Nou, ik wil je kussen schatje. Terwijl je onder de maretak staat. Ik zei: Vrolijk, vrolijk, vrolijk, vrolijk kerstfeest, schatje. Je hebt me echt goed behandeld. Ja, dat deed je, ja, dat deed je. Ja, dat deed je, ja, dat deed je. Ik zei: Vrolijk, vrolijk kerstfeest, schatje. Je hebt me echt goed behandeld. Gaf me een diamanten ring voor Kerstmis.