Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: elvis presley Songtekst: merry christmas, baby

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: elvis presley - merry christmas, baby ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van merry christmas, baby? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van elvis presley! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van elvis presley en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals merry christmas, baby .

Origineel

Merry, merry Christmas, baby Sure did treat me nice I said merry Christmas, baby You sure did treat me nice Gave me diamond rings for Christmas Now I'm living in paradise Well, I'm feeling mighty fine Got good music on my radio Well, I'm feeling mighty fine Got good music on my radio Well, I want to kiss you, baby While you're standing 'neath the mistletoe Take it on baby, take it on oh oh walkin' I said, merry, merry, merry, merry Christmas, baby You sure did treat me nice, yes, you did Yes, you did, yes, you did, yes, you did I said merry, merry Christmas baby Sure did treat me nice Gave me a diamond ring for Christmas Now I'm living in paradise, yeah I said, merry, merry, merry Christmas, baby Are you sure did treat me nice I said, merry, merry Christmas, baby Girl, you sure did treat me nice Gave me a diamond ring for Christmas Now I'm puttin' it through Al's mike Well, I'm feeling mighty fine Got good music on my radio Well, I'm feeling mighty fine Got good music on my radio Well, I want to kiss you, baby While you're standing 'neath the mistletoe Well, I'm feeling mighty fine Got good music on my, on my radio Well, I'm feeling mighty fine Got good music on my radio Well, I want to kiss you, baby Underneath your mistletoe I said merry Christmas, baby Girl, you sure did treat me nice I said, merry, merry Christmas, baby Girl, you sure did treat me nice

 

Vertaling

Vrolijk, vrolijk kerstfeest, schatje Je hebt me goed behandeld Ik zei vrolijk kerstfeest, schatje Je hebt me echt goed behandeld Gaf me diamanten ringen voor Kerstmis Nu leef ik in het paradijs Nou, ik voel me machtig goed Ik heb goede muziek op mijn radio Nou, ik voel me machtig goed Heb goede muziek op mijn radio Wel, ik wil je kussen, baby While you're standing 'neathath the mistletoe Take it on baby, take it on oh oh walkin' I said, merry, merry, merry, merry Christmas, baby Je hebt me echt goed behandeld, ja, dat deed je Ja, dat deed je, ja, dat deed je, ja, dat deed je ik zei vrolijk, vrolijk kerstfeest schatje Je hebt me echt goed behandeld Gaf me een diamanten ring voor kerstmis Nu leef ik in het paradijs, ja Ik zei: Vrolijk, vrolijk, vrolijk kerstfeest, schatje Je hebt me echt goed behandeld Ik zei, vrolijk, vrolijk kerstfeest, schatje Meid, je hebt me echt goed behandeld Gaf me een diamanten ring voor kerstmis Nu doe ik hem door Al's microfoon Well, I'm feeling mighty fine Got good music on my radio Well, I'm feeling mighty fine Got good music on my radio Well, I want to kiss you, baby Terwijl je onder de mistletoe staat Well, I'm feeling mighty fine Heb goede muziek op mijn, op mijn radio Well, I'm feeling mighty fine Got good music on my radio Well, I want to kiss you, baby Underneath your mistletoe I said merry Christmas, baby Meid, je hebt me echt goed behandeld Ik zei: Vrolijk, vrolijk kerstfeest, schat Meisje, je hebt me echt goed behandeld