Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: elvis presley Songtekst: milkcow blues boogie

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: elvis presley - milkcow blues boogie ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van milkcow blues boogie? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van elvis presley! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van elvis presley en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals milkcow blues boogie .

Origineel

Well, I woke up this morning And I looked out the door I can tell that old milk cow By the way she lowed Hold it fellows, that don't move me Let's get real, real gone for a change Well, I woke up this morning And I looked out the door I can tell that, that old milk cow I can tell the way she lowed Well, if you've seen my milk cow Please ride her on home I ain't had no milk or butter Since that cow's been gone Well, I tried to treat you right Day by day Get out your little prayer book Get down on your knees and pray For you're gonna need You're gonna need Your loving daddy's help someday Well, you're gonna be sorry For treating me this way Well, believe me, don't that sun Look good going down? Well, believe me, don't that sun Look good going down? But, don't that old moon look lonesome When your baby's not around Well, I tried everything to Get along with you I'm gonna tell you what I'm going do I'm gonna quit my crying I'm gonna leave you alone If you don't believe I'm leaving You can count the days I'm gone I'm gonna leave You're gonna need your Loving daddy's help someday Well, you're gonna be sorry You treated me this way

 

Vertaling

Nou, ik werd vanmorgen wakker En ik keek uit de deur Ik kan die oude melkkoe vertellen By the way she lowed Wacht even jongens, dat beweegt me niet Laten we eens echt, echt weg gaan voor de verandering Nou, ik werd vanmorgen wakker En ik keek uit de deur Ik kan vertellen dat, die oude melkkoe Ik kan zien hoe ze loeide Nou, als je mijn melkkoe hebt gezien Rijd haar alsjeblieft naar huis Ik heb geen melk of boter meer gehad Sinds die koe weg is Nou, ik heb geprobeerd om je goed te behandelen Dag na dag Pak je kleine gebedenboek Ga op je knieën en bid For you're gonna need Je zult je liefhebbende vaders hulp nodig hebben Nou, je zult er spijt van krijgen Dat je me zo behandeld hebt Nou, geloof me, ziet die zon niet goed naar beneden? Wel, geloof me, ziet die zon niet goed als hij ondergaat? Maar, ziet die oude maan er niet eenzaam uit When your baby's not around Wel, ik heb alles geprobeerd om met je om te gaan Ik zal je vertellen wat ik ga doen. Ik stop met huilen Ik laat je met rust Als je niet gelooft dat ik wegga Je kunt de dagen tellen dat ik weg ben Ik ga weg. Je zult je Liefhebbende vaders hulp nodig hebben Wel, je zal er spijt van krijgen Dat je me zo behandeld hebt