Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: elvis presley Songtekst: money honey

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: elvis presley - money honey ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van money honey? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van elvis presley! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van elvis presley en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals money honey .

Origineel

You know, the landlord rang my front door bell I let it ring for a long, long spell I went to the window, I peeped through the blind, And asked him to tell me what's on his mind He said, Money, honey, uh uh Money, honey Money, honey, if you want to get along with me Well, I screamed and I hollered, I was so hard-pressed I called the woman that I loved the best I finally got my baby about half past three, She said I'd like to know what you want with me I said, Money, honey, uh uh Money, honey Money, honey, If you want to get along with me Well, I said tell me baby, what's wrong with you? From this day on our romance is through I said tell me baby face to face 'Bout how could another man take my place, she said Money, honey, uh uh Money, honey Money, honey, If you want to get a long with me Well, I've learned my lesson and now I know The sun may shine and the winds may blow The women may come and the women may go, But before I say I love you so, I want Money, honey, uh uh Money, honey Money, honey, If you want to get along with me

 

Vertaling

Weet je, de huisbaas belde aan bij mijn voordeur. Ik liet hem een lange, lange tijd rinkelen. Ik ging naar het raam, Ik gluurde door de blinden, en vroeg hem me te vertellen wat hij van plan was. Hij zei, Geld, schat, uh uh Geld, liefje Geld, schat, als je met me wilt opschieten Nou, ik schreeuwde en ik schreeuwde, Ik had het zo moeilijk Ik belde de vrouw van wie ik het meeste hield Ik kreeg eindelijk mijn baby rond half vier, Ze zei: Ik zou graag willen weten wat je met me wilt Ik zei, Geld, schat, uh uh Money, honey Geld, schatje, Als je met me wilt opschieten Nou, ik zei vertel me schat, wat is er mis met je? Vanaf deze dag is onze romance over I said tell me baby face to face Hoe kan een andere man mijn plaats innemen, zei ze Geld, schat, uh uh Money, honey Geld, schat, If you want to get a long with me Nou, ik heb mijn lesje geleerd en nu weet ik De zon kan schijnen en de wind kan waaien De vrouwen kunnen komen en de vrouwen kunnen gaan, Maar voordat ik zeg dat ik zoveel van je hou, wil ik Money, honey, uh uh Money, honey Money, honey, If you want to get along with me