Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: elvis presley Songtekst: put the blame on me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: elvis presley - put the blame on me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van put the blame on me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van elvis presley! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van elvis presley en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals put the blame on me .

Origineel

If they say we were doin' wrong If they say we were out too long Well, you can say My arms were just too strong Put the blame, put the blame on me Felt so good when I held you tight Couldn't stop when we kissed goodnight So if they tell us we don't heave the right Put the blame, put the blame on me What I feel is deep inside This is real and I won't hide Go ahead, use my name I'll be proud to take the blame You just did what I made you do You love me and I love you So if the way they talk can bother you Put the blame, put the blame on me

 

Vertaling

Als ze zeggen dat we verkeerd bezig waren Als ze zeggen dat we te lang weg waren Nou, je kunt zeggen Mijn armen waren gewoon te sterk Geef mij de schuld, geef mij de schuld Het voelde zo goed toen ik je vasthield Kon niet stoppen toen we elkaar welterusten kusten Dus als ze ons vertellen dat we het recht niet hebben Geef mij de schuld, geef mij de schuld Wat ik voel zit diep van binnen Dit is echt en ik zal het niet verbergen Ga je gang, gebruik mijn naam Ik zal trots zijn om de schuld op me te nemen Je deed gewoon wat ik je liet doen Jij houdt van mij en ik van jou. Dus als de manier waarop ze praten je kan hinderen Geef mij de schuld, geef mij de schuld