Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Elvis Presley Songtekst: Stand By Me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Elvis Presley - Stand By Me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Stand By Me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Elvis Presley! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter E van Elvis Presley en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Stand By Me .

Origineel

I'll remember you Long after this endless summer has gone I'll be lonely oh so lonely Living only to remember you I'll remember you Your voice as soft as the warm summer breeze Your sweet laughter, mornings after Ever after, I'll remember you To your arms someday I'll return to stay Till then I will remember to Every bright star we made wishes upon Love me always, promise always Oooh, you'll remember to To your arms someday I'll return to stay Till then I will remember to Every bright star we made wishes upon Love me always, promise always Oooh, you'll remember to

 

Vertaling

Ik zal je niet vergeten Lang nadat deze eindeloze zomer is gegaan Ik zal eenzaam oh zo eenzaam zijn Leven alleen om u te onthouden Ik zal je niet vergeten Uw stem zo zacht als de warme zomerbries Je lieve lach, 's ochtends na Ooit daarna, zal ik u herinneren Om je armen ik op een dag zal terugkeren om te verblijven Tot die tijd zal ik niet vergeten om Elke heldere ster maakten we wensen op Love me altijd, altijd beloven Oooh, zult u niet vergeten om Om je armen ik op een dag zal terugkeren om te verblijven Tot die tijd zal ik niet vergeten om Elke lichtesterrenhotel we wensen op Love me altijd, altijd beloven Oooh, zult u niet vergeten om