Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Elvis Presley Songtekst: Teddybeer

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Elvis Presley - Teddybeer ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Teddybeer? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Elvis Presley! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter E van Elvis Presley en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Teddybeer .

Origineel

Baby let me be your lovin' Teddy Bear Put a chain around my neck and lead me anywhere Oh let me be (oh let him be) Your Teddy Bear I don't wanna be a tiger 'Cause tigers play too rough I don't wanna be a lion 'Cause lions ain't the kind you love enough Just wanna be, your Teddy Bear Put a chain around my neck and lead me anywhere Oh let me be (oh let him be) Your Teddy Bear Baby let me be, around you every night Run your fingers through my hair And cuddle me real tight Oh let me be (oh let him be) Your Teddy Bear I don't wanna be a tiger 'Cause tigers play too rough I don't wanna be a lion 'Cause lions ain't the kind you love enough Just wanna be, your teddy bear Put a chain around my neck and lead me anywhere Oh let me be (oh let him be) Your teddy bear Oh let me be (oh let him be) Your teddy bear I just wanna be your teddy bear

 

Vertaling

Schatje laat me zijn uw lovin 'Teddy Bear Zet een ketting om mijn nek en leid mij overal Oh laat me (oh laat hem zijn) Uw Teddybeer Ik wil niet een tijger Want tijgers spelen te ruw Ik wil niet een leeuw Omdat leeuwen is niet het soort dat je genoeg liefde Wil gewoon, je Teddy Bear Zet een ketting om mijn nek en leid mij overal Oh laat me (oh laat hem zijn) Uw Teddybeer Schatje laat me zijn, om je heen elke nacht Laat je vingers door mijn haar En knuffelen me echt strak Oh laat me (ohlaat hem zijn) Uw Teddybeer Ik wil niet een tijger Want tijgers spelen te ruw Ik wil niet een leeuw Omdat leeuwen is niet het soort dat je genoeg liefde Wil gewoon, je teddybeer Zet een ketting om mijn nek en leid mij overal Oh laat me (oh laat hem zijn) Uw teddybeer Oh laat me (oh laat hem zijn) Uw teddybeer Ik wil gewoon je teddybeer