Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Elvis Presley Songtekst: Tender Feeling

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Elvis Presley - Tender Feeling ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Tender Feeling? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Elvis Presley! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter E van Elvis Presley en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Tender Feeling .

Origineel

I can't conceal the tender feeling Now that you are close to me I look at you with tender feeling And can't help kiss you tenderly I offer you a true devotion All life through my love I vow For this is real, this sweet emotion This tender feeling I have now Somehow I knew from the moment our lips first met Youd be the girl I could never forget No other love could be appealing I loved you right from the start And with each kiss I'll keep revealing The tender feeling in my heart

 

Vertaling

Ik kan de tedere gevoelens niet verbergen Nu dat je dicht bij me Ik kijk naar jou met tedere gevoel En kan het niet helpen je kussen teder Ik bied u een ware devotie Al het leven door mijn liefde die ik gelofte Want dit is echt, dit zoete emotie Deze aanbesteding gevoel heb ik nu Een of andere manier wist ik vanaf het moment dat onze lippen eerst ontmoette Youd het meisje dat ik nooit kon vergeten Geen andere liefde kan aantrekkelijk zijn Ik hield van je vanaf het begin En met elke kus Ik hou onthullen De tedere gevoel in mijn hart