Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Elvis Presley Songtekst: Thinking About You

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Elvis Presley - Thinking About You ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Thinking About You? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Elvis Presley! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter E van Elvis Presley en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Thinking About You .

Origineel

I woke up this morning and I tried to call you, mmm But you weren't there and that put me in despair So I thought that maybe I could lose my mind In the countryside so I went for a ride But I never stopped thinking about you Found myself wishing you were there Just to be with me, feel the breeze Sun didn't smile I didn't care I decided to try just one more time To let you know I really love you so Before I arrived I saw you go away With another guy, a tear filled my eye But I never stopped thinking about you Found myself wishing you were there Just to be with me, feel the breeze Sun didn't smile I didn't care A long time has past since that day I cried Life is fine and I'm doin' fine When I'm at home and I feel all alone Well I think of you, try to get a message through But I never stopped thinking about you Found myself wishing you were there Just to be with me, feel the breeze Sun didn't smile I didn't care

 

Vertaling

Ik werd vanmorgen wakker en ik heb geprobeerd om u, bel mmm Maar je was er niet en dat zette me in wanhoop Dus ik dacht dat ik misschien zou mijn geest verliezen Op het platteland dus ik ging voor een ritje Maar ik ben nooit gestopt met denken over je Gevonden mezelf wensen dat je er Gewoon om er met mij, voel de wind Sun heeft geen glimlach kon me niet schelen Ik besloot om gewoon nog een keer proberen Om u te laten weten dat ik dus echt van je hou Voordat ik aankwam zag ik je weggaat Met een andere jongen, een traan mijn oog gevuld Maar ik ben nooit gestopt met denken over je Gevonden mezelf wensen dat je er Gewoon om er met mij, voel de wind Sun heeft geen glimlach kon me niet schelen Een lange tijd is voorbij sinds die dag heb ik gehuild Het leven is goed en ik ben doin 'fine Als ik thuis ben en ik voel me helemaal alleen Nou ik denk aan jou, een bericht probeert te krijgen via Maar ik ben nooit gestopt met denken over je Gevonden mezelf wensen dat je er Gewoon om bij me, voel de wind Sun heeft geen glimlach kon me niet schelen