Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Elvis Presley Songtekst: This Is The Moment

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Elvis Presley - This Is The Moment ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van This Is The Moment? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Elvis Presley! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter E van Elvis Presley en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals This Is The Moment .

Origineel

This is the moment I've waited for I can hear my heart singing Soon bells will be ringing This is the moment Of sweet Aloha I will love you longer than forever Promise me that you will leave me never Here and now dear, All my love, I vow dear Promise me that you will leave me never I will love you longer than forever U-a, si-la Pa-a ia me o-e Ko a-lo-ha ma-ka-mea e i-po Ka-'u ia e le-i a-e ne-i la Now that we are one Clouds won't hide the sun Blue skies of Hawaii smile On this, our wedding day I do love you with all my heart

 

Vertaling

Dit is het moment Ik heb gewacht Ik hoor mijn hart zingen Binnenkort klokken zullen luiden Dit is het moment Van zoete Aloha Ik hou van je langer dan voor eeuwig Beloof me dat je mij nooit zal verlaten Hier en nu lieve, Al mijn liefde, Ik beloof lieve Beloof me dat je mij nooit zal verlaten Ik hou van je langer dan voor eeuwig Ua, si-la Pa-a ia me oe Ko a-lo-ha ma-ka-MEA e i-po Ka-'u ia e le-i ae ne-i la Nu dat we een Wolken zal niet verbergen de zon Blauwe luchten van Hawaï glimlach Op deze, onze trouwdag Ik hou van je met heel mijn hart