Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Elvis Presley Songtekst: Unchained Melody

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Elvis Presley - Unchained Melody ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Unchained Melody? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Elvis Presley! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter E van Elvis Presley en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Unchained Melody .

Origineel

Oh, my love, my darling I`ve hungered for your touch, a long lonely time And time goes by, so slowly and time can do so much Are you, still mine? I need your love, I need your love God speed your love to me Lonely rivers flow to the sea, to the sea To the waiting arms of the sea Lonely rivers cry, wait for me, wait for me To the open arms, wait for me My love, my darling, I`ve hungered for your kiss Are you still mine? I need your love, I need your love God, speed your love, to me

 

Vertaling

Oh, mijn liefde, mijn liefste I `ve honger voor je touch, een lange eenzame tijd En de tijd gaat door, zo langzaam en de tijd kan doen zo veel Bent u nog steeds de mijne? Ik heb je liefde nodig, ik heb je liefde nodig God snelheid van uw liefde voor mij Eenzame rivieren stromen naar de zee, naar de zee Naar de wachtende armen van de zee Eenzame rivieren huilen, wacht op mij, wacht op mij Naar de open armen, wacht op mij Mijn liefde, mijn liefste, I `ve honger voor je kus Ben je nog steeds de mijne? Ik heb je liefde nodig, ik heb je liefde nodig God, snelheid van uw liefde, voor mij