Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: elvis presley Songtekst: when god dips his love in my heart

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: elvis presley - when god dips his love in my heart ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van when god dips his love in my heart? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van elvis presley! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van elvis presley en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals when god dips his love in my heart .

Origineel

When God dips His pen of love in my heart And writes my soul a message, He wants me to know His Spirit, all divine, fills this sinful soul of mine When God Dips His Love In My Heart. Well, I said I wouldn't tell it to a livin' soul?

 

Vertaling

Als God zijn pen van liefde in mijn hart doopt en mijn ziel een boodschap schrijft, wil Hij dat ik weet Zijn Geest, goddelijk, vervult deze zondige ziel van mij Als God Zijn liefde in mijn hart doopt. Ik zei toch dat ik het niet aan een levende ziel zou vertellen?