Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: elvis presley Songtekst: where no one stands alone (with lisa marie presley)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: elvis presley - where no one stands alone (with lisa marie presley) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van where no one stands alone (with lisa marie presley)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van elvis presley! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van elvis presley en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals where no one stands alone (with lisa marie presley) .

Origineel

Once I stood in the night. With my head bowed low. In the darkness as black as could be. And my heart felt alone and I cried oh Lord. Don’t hide your face from me. Hold my hand all the way. Every hour, every day. From here to the great unknown. Take my hand, let me stand. Where no one stands alone. Like a king I may live in a palace so tall. With great riches to call my own. But I don’t know a thing. In this whole wide world. That’s worse than being alone. Hold my hand all the way. Every hour, every day. From here to the great unknown. Take my hand, let me stand. Where no one stands alone. Take my hand, let me stand. Where no one stands alone

 

Vertaling

Eens stond ik in de nacht. Met mijn hoofd laag gebogen. In de duisternis zo zwart als het maar zijn kon. En mijn hart voelde alleen en ik riep oh Heer. Verberg uw gezicht niet voor mij. Houd mijn hand de hele weg vast. Elk uur, elke dag. Van hier tot het grote onbekende. Neem mijn hand, laat me staan. Waar niemand alleen staat. Als een koning kan ik leven in een paleis zo groot. Met grote rijkdom om mijn eigen te noemen. Maar ik weet niets. In deze hele wijde wereld. Dat is erger dan alleen zijn. Hou mijn hand de hele weg vast. Elk uur, elke dag. Van hier tot het grote onbekende. Neem mijn hand, laat me staan. Waar niemand alleen staat. Neem mijn hand, laat me staan. Waar niemand alleen staat