Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Elvis Presley Songtekst: Where No One Stands Alone

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Elvis Presley - Where No One Stands Alone ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Where No One Stands Alone? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Elvis Presley! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter E van Elvis Presley en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Where No One Stands Alone .

Origineel

Once I stood in the night with my head bowed low in the darkness as black as could be. But my heart fewlt alone and I cries O Lord, don't hid your face from me. Like a King I may live in a palace so taal with great riches to call my own But I don't know a thing in this hole wide world that worse then beeing alone. Hold my hand al the way every hour every day from here to the great unknown. Take my hand let me stand where no one stands alone

 

Vertaling

Zodra ik stond in de nacht met mijn hoofd gebogen laag in de duisternis zo zwart als zou kunnen zijn. Maar mijn hart fewlt alleen en ik kreten O Heer, niet verborg je gezicht van mij. Als een koning Ik kan leven in een paleis, zodat taal met een grote rijkdom aan mijn eigen oproep Maar ik heb een ding niet weet in dit gat wijde wereld dat erger dan alleen beeing. Hou mijn hand al de manier waarop elk uur elke dag van hier naar de grote onbekende. Neem mijn hand laat me staan ??waar niemand staat alleen