Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Elvis Presley Songtekst: Who Needs Money

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Elvis Presley - Who Needs Money ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Who Needs Money? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Elvis Presley! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter E van Elvis Presley en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Who Needs Money .

Origineel

I`m on the right track for lots of kissin` So that old greenback, I won`t be missin` All the greatest things in life are free Who needs money, not me Cash or credit, it doesn`t matter Long as my bank books keep growin` fatter Easy street is my favorite avenue Who needs money, I do Just pity all those millionaires they never can relax Because they`re always worryin` about their income tax Why waste time on high financin`, I`d rather spend it on good romancin` What if my pockets are empty as can be Who needs money, not me Tell me about it Some folks save it, some folks lend it But as for me I want to spend it Give me some green and my skies will be blue Who needs money, I do Stocks and bonds, they only bore me Interest holds no interest for me Who wants to sit in the lap of luxury Who needs money, not me When I go to bed at night instead of counting sheep I start counting dollar bills and then I fall asleep Making money never thrills me It`s making love that really kills me What can I lose with my philosophy Who needs money, not me What do you want I want a big yacht, I can cruise in The kind that girls just can`t refuse in All it takes is a million or two Who needs money, I do Any time some gal starts flirtin` Now that I`m broke I know for certain She really digs my personality Tell me, who needs money not me Poverty`s the only thing that money cannot buy So rich or poor it pays to have M-O-N-E-Y A gal who`s tender, that`s what I love It`s legal tender, I want a pile of Just let my liquid assets overflow You can`t take it with you when you go So, who needs money That lovely, lovely money Who needs money, not me

 

Vertaling

I `m op het juiste spoor voor veel Kissin" Zodat oude greenback, ik heb `t missin" Alle grote dingen in het leven zijn gratis Die geld nodig heeft, niet ik Contant geld of krediet, het maakt niet uit Zolang mijn bank boeken te houden growin "vetter Easy Street is mijn favoriet, avenue Die geld nodig heeft, doe ik Gewoon jammer dat al die miljonairs ze nooit kunnen ontspannen Omdat ze `re altijd" Worryin over hun inkomstenbelasting Waarom tijd verspillen op hoge financin ", I `d in plaats van uitgeven aan goede Romancin" Wat als mijn zakken leeg zijn, zoals kan worden Die geld nodig heeft, niet ik Vertel mij wat Sommige mensen slaan, sommige mensen geven het Maar als voor mij ik wil om het te besteden Geef me wat groen en mijn hemel wordt blauw Die geld nodig heeft, doe ik Aandelen en obligaties, ze alleen maar verveelt me Belang heeft geen belang voor mij Wie wil gaan zitten in de schoot van luxe Die geld nodig heeft, niet ik Als ik naar bed 's nachts in plaats van het tellen van schapen Ik begin te tellen dollarbiljetten en dan val ik in slaap Het maken van geld nooit sensatie me It `s van de liefde die echt doodtmij Wat kan ik afvallen met mijn filosofie Die geld nodig heeft, niet ik Wat wil je Ik wil een groot jacht, ik kan cruise in Het soort dat meisjes gewoon `t weigeren Al duurt het is een miljoen of twee Die geld nodig heeft, doe ik Elke keer dat een aantal gal begint Flirtin " Nu dat ik `m brak weet ik zeker Ze graaft echt mijn persoonlijkheid Vertel me, wie heeft geld nodig me niet Armoede `s het enige dat geld niet kan kopen Zo rijk of arm het loont om geld Een meisje dat `s inschrijving, that` s waar ik van houd It `s een wettig betaalmiddel, wil ik een stapel Laat mijn liquide activa overflow U kunt `t met je meenemen als je gaat Dus, wie heeft geld nodig Dat mooie, lieflijke geld Die geld nodig heeft, niet ik